ПРАТ "ВІННИЦЬКІ СПОРТТОВАРИ"

Код за ЄДРПОУ: 13342529
Телефон: 0432 27-15-00
e-mail: toot@vinnitsa.com
Юридична адреса: 21034, Україна, м. Вінниця, вул. Чехова, 25
 
Дата розміщення: 20.05.2014

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 21.05.2013
Кворум зборів** 98.68
Опис Порядок денний:
1. Обрання лiчильної комiсiї, голови та секретаря загальних зборiв, визначення регламенту проведення загальних зборiв акцiонерiв.
2. Переведення випуску iменних акцiй Закритого акцiонерного товариства "Спорттовари" випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування. Визначення депозитарiю, який буде обслуговувати випуск акцiй, що дематерiалiзується. Визначення зберiгача, у якого Товариство буде вiдкривати рахунки у цiнних паперах власникам акцiй випуску, що дематерiалiзується. Визначення дати припинення ведення реєстру. Визначення способу персонального повiдомлення акцiонерiв та номiнальних утримувачiв про прийнятi рiшення про дематерiалiзацiю.
3. Розiрвання договору з реєстратором Товариства в односторонньому порядку.
4. Затвердження порядку вилучення сертифiкатiв акцiй випуску, що дематерiалiзується.
5. Визначення уповноваженого на зберiгання первинних документiв, якi були пiдставою для формування системи реєстру ВЗАТ "Спорттовари" та внесення змiн до неї.
6. Прийняття рiшення про змiну найменування Вiнницького закритого акцiонерного товариства "Спорттовари" на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ВIННИЦЬКI СПОРТТОВАРИ”.
7. Внесення змiн та доповнень до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї з метою приведення дiяльностi та найменування Товариства у вiдповiднiсть з нормами Закону України “Про акцiонернi товариства”, затвердження уповноваженої особи на пiдписання статуту.
8. Обрання директора Товариства.
9. Прийняття рiшення про припинення повноважень Наглядової ради Товариства. Обрання членiв Наглядової ради Товариства. Затвердження умов договорiв з членами Наглядової ради. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами Наглядової ради.
10. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзiйної комiсiї Товариства. Обрання Ревiзора Товариства. Затвердження умов договору з Ревiзором. Визначення особи, уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договору з Ревiзором.
11. Про затвердження (схвалення) договору iпотеки (майнової поруки) №PM-SMEB00/061/2006 вiд 02.08.2006 року, Iпотечного договору вiд 18.08.2006 року.

Пропозицiї до перелiку питань до порядку денного не подавались. Всi питання порядку денного розглянутi. Результати розгляду питань порядку денного:
1 питання. Обранi голова зборiв Мосiна Т.В, секретар Мiрошнiков С.О., регламент затверджений, лiчильна комiсiя обрана;
2 питання. Рiшення по переводу випуску iменних акцiй Вiнницького закритого акцiонерного товариства "Спорттовари" випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування прийнято 99,37% голосiв зареєстрованих для участi у зборах;
3, 4 питання. Рiшення прийняте в повному обсязi 99,37% голосiв;
5 питання. Уповноваженим на зберiгання документiв, якi були пiдставою для формування системи реєстру ВЗАТ "Спорттовари" та внесення змiн до неї, визначити ПРАТ "ВIННИЦЬКI СПОРТТОВАРИ". Рiшення прийняте 99,37% голосiв;
6 питання. З метою приведення дiяльностi товариства у вiдповiднiсть до вимог Закону України “Про акцiонерi товариства” змiнити найменування Вiнницького закритого акцiонерного товариства "Спорттовари" на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ВIННИЦЬКI СПОРТТОВАРИ”. Рiшення прийняте 99,37% голосiв;
7 питання. З метою приведення дiяльностi та найменування Товариства у вiдповiднiсть iз Законом України “Про акцiонернi товариства” затвердити Статут ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ВIННИЦЬКI СПОРТТОВАРИ”. Рiшення прийняте 99,29% голосiв;
8 питання. Вiдкликати попереднiй склад правлiння Товариства, а саме: Чайковську Н.М., Фурнiк Л.М., та обрати директором ПРАТ “ВIННИЦЬКI СПОРТТОВАРИ” Чайковську Надiю Миколаївну. Рiшення прийняте 99,37% голосiв;
9 питання. Повноваження Наглядової ради у складi: Сидоренко Н.В., Романенко Р.М., Штром В.Г.- припиненi. Рiшення прийняте 99,37% голосiв; Обрани членами Наглядової ради Сидоренко Наталiю Василiвну, Косигiна Максима Iгоровича, Малиновського Iгоря Вадимовича.
10 питання. Повноваження Ревiзiйної комiсiї у складi Жарiй Л.I., Стасюк В.В., Мусiйчук В.М .-
припиненi. Обрати Ревiзором Кусякову Валентину Iванiвну. Рiшення прийняте 99,37% голосiв;
11 питання зняте з порядку денного в зв"язку з тим, що пропозицiй не надходило.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.